Videotuotannot

Herätä tarinasi eloon

Video on voimakas viestintäväline, joka herättää tunteita, välittää viestejä ja tavoittaa yleisön tehokkaasti. Intohimoni on auttaa sinua tuomaan tarinasi esiin liikkuvan kuvan avulla. Voit luottaa meihin videoprojektisi kaikissa vaiheissa.

 

Haluatko olla mukana vahvasti suunnittelussa ja käsikirjoituksessa? Ei ongelmaa, teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi varmistaaksemme, että videosi vastaa täysin visiotasi. Vai kaipaatko helppoa ratkaisua, jossa voit luottaa meihin avaimet käteen -periaatteella? Myös se onnistuu.

Arttu Kortelainen kuvaa gimbaalilla.
Mainosvideot

Markkinointivideot ovat tehokas tapa viestiä tuotteista, palveluista ja brändeistä. Ammattitaitoisesti toteutettu markkinointivideo herättää kiinnostuksen ja sitouttaa katsojan. Luomme vakuuttavia markkinointivideoita, jotka tuovat esiin tuotteesi tai palvelusi parhaat puolet ja houkuttelevat yleisön toimintaan.

Yritys- ja brändivideot

Brändivideot ovat erityisen tärkeitä brändin identiteetin ja tunnettuuden rakentamisessa. Brändivideo keskittyy yrityksen brändiin, sen arvoihin sekä tavoitteisiin. Brändivideoilla ei usein ole suoraa kaupallista tarkoitusta, vaan ne pyrkivät usein rakentamaan pitkäaikaista suhdetta ja luottamusta brändiin.

 

Yritysvideot ovat tehokas tapa esitellä yritystäsi, sen toimintaa ja arvoja. Olipa kyseessä yritysesittelyvideo, työntekijöiden haastatteluvideo tai muu yrityksesi tarpeisiin räätälöity videosisältö.

Somevideot

Somealustat ovat erittäin suosittuja, lähes 4,62 miljoonaa suomalaista käyttää sosiaalista mediaa päivittäin. Olisiko siis aika ottaa somekenttä haltuun ja tavoittaa uutta yleisöä? Voimme versioida samoista kuvauksista pysty- ja vaakaversiot eri käyttötarkoituksiin. Lue somevideoista lisää täältä.

Tapahtuma- ja juhlakoosteet

Tapahtuma- ja juhlakoosteet ovat loistava tapa tallentaa ja jakaa unohtumattomia hetkiä. Olipa kyseessä häät, syntymäpäiväjuhlat, yrityksen juhlat tai muu tapahtuma, voimme luoda ammattitaitoisesti editoidun koostevideon, joka sisältää parhaat hetket ja tunnelman tapahtumasta. Samasta tapahtumasta voidaan myös kuvata videota sekä valokuvia.

Taltioinnit

Olipa kyseessä teatteriesitys, vanhojen tanssit tai konsertti, sen taltiointi onnistuu laadukkaasti ja ammattitaidolla. Taltioinnin ansiosta arvokkaasta tapahtumasta jää pysyvä muisto ja sen voi jakaa jälkikäteen niille ketkä eivät päässeet paikalle. Taltioinnit toteutetaan monikameratuotantona.

Livestriimit

Livestriimit tarjoavat mahdollisuuden tavoittaa yleisö reaaliajassa ja luoda vuorovaikutteista sisältöä. Näyttävät ja luotettavat livestriimit sopivat, kun kyseessä on esimerkkisi infotilaisuus, musiikkiesitys tai urheilukilpailu.

 

Livelähetyksestä jää korkealaatuinen tallenne, jota pääsee katsomaan jälkikäteen. Tarjoan monikameraohjatut livestriimit tuotantoyhtiö Same-eYes:n kautta, lue striimeistä lisää täältä!

Musiikkivideot

Hyvä musiikkivideo vangitsee katsojan huomion, herättää tunteita ja vahvistaa musiikin viestiä. Olipa kyseessä sitten musiikkivideo, bändin live-esityksen tallennus tai musiikkikappaleen promovideo, olemme valmiita tarttumaan haasteeseen.

Arttu Kortelainen tekee videohaastattelua. Kuvan etualalla on kamera ja taustalla on Arttu haastattelemassa.
Arttu Kortelainen ilmakuvaa dronella.
Toteutuksia:
Kuusankosken lukio

Olemme taltioineet Kuusankosken lukion vanhojen tansseja, joulujuhlia, lakkiaisia, Lucia-juhlia sekä itsenäisyyspäiväjuhlia. Taltiointien lisäksi olemme toteuttaneet yhdeksäsluokkalaisille suunnattuja koulun esittelyvideoita. Vuonna 2023 kuvasimme esittely videon, jossa kerrotaan millaista lukiokoulutus on valtakunnallisesti ja paikallisesti Kuusankosken lukiossa. Hyvä tapa mainostaa on kertoa katsojalle hyödyllistä tietoa. Katsojan mielenkiinto pysyy videossa, kun hän oppii uutta. Videosta versioitiin erikseen 1 min somevideo Instagram reels:iä varten.

Kouvola Innovation

Toteutin Kouvola Innovationin sosiaalisen median kanaviin kesäyritysten Kouvola -videosarjan, jossa esitellään Kouvolan kaupungin kesäyrittäjiä.

KooKoon juniorit

Toteutin Poklin kiekko- ja luistelukoululle markkinointivideon sosiaaliseen mediaan sekä KooKoon peleissä mediakuutiolla esitettäväksi. Lapset ovat kohderyhmä, joka tavoitetaan tehokkaasti videoiden avulla.

Artun työelämätaidot

Kuusiosaisessa videosarjassa esitellään yrittämisessä ja työelämässä tarvittavia taitoja, tietoa ja esimerkkejä lyhyissä ja informatiivisissa videoissa. Aiheita ovat työelämätaidot, johtaminen, yrittäjyys, nuorten yrittäjyys ja nuorten tulevaisuuden tavoitteet. Video on suunniteltu peruskoulun ja toisen-asteen opiskelijoille. Videoiden kuvauksissa on opetuksessa hyödynnettäviä tehtäviä ja YouTubesta saa kytkettyä päälle/pois päältä suomenkieliset tekstitykset. Katso jaksojen aiheet täältä.

Ota yhteyttä, suunnitellaan tarpeisiinne täydellinen videotuotanto.